FT buitenland. Witsel wil nog niet over titel praten met Dortmund: “Seizoen duurt nog lang” – Vermaelen in selectie voor bekerduel Barça – Hasenhüttl nieuwe coach Southampton – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! FT buitenland. Witsel wil nog niet over titel praten met Dortmund: “Seizoen duurt nog lang” - Vermaelen in selectie voor bekerduel Barça - Hasenhüttl nieuwe coach Southampton  Het Laatste Nieuws

Southampton heeft met Ralph Hasenhüttl een opvolger gevonden voor de eerder deze week ontslagen Mark Hughes. De 51-jarige Oostenrijker had geen club ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer