VANAVOND: CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op de wedstrijden!!! (WOW!)

Vanavond barst het spektakel weer los in de Champions League. De giganten beginnen aan hun laatste wedstrijd in de groepsfase dus de vonken zullen er vanaf spatten! Ben jij een beetje goed in het voorspellen van deze wedstrijden? Dan zou dit je zomaar een fortuin kunnen opleveren! Bij Unibet kun jij namelijk 50.000 euro verdienen aan juiste voorspellingen! En dat helemaal gratis!

Kijk hieronder hoe het allemaal werkt!

1. Registreer je hier bij Unibet of log je in

2. Ga naar de Champions League Predictor (KLIK HIER!)

3. Voorspel GRATIS de eindstanden van vier Champions League-wedstrijden. Klik op de +/- om de goals in te voeren. Je kunt je voorspelling aanpassen tot vlak voor de eerste wedstrijd. Elke speelronde krijg je een nieuwe kans om mee te spelen.

4. Bij een juiste resultaat (1X2) verdien je 10 punten, bij een correcte eindstand (bv. 2-0) krijg je 30 punten. Als je vier eindstanden correct hebt, dan win je €50.000. Als er geen winnaar is, wordt er 10.000 uitgekeerd aan de persoon die bovenaan het algemene klassement staat.

Klik nu hier om je in te schrijven!!

Het bericht VANAVOND: CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op de wedstrijden!!! (WOW!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *