‘Sterkhouder van Standard Luik ziet transfer naar Turkse grootmacht wel zitten’

Galatasaray zou haar pijlen hebben gericht op een speler van Standard Luik. Het gaat om Christian Luyindama. De verdediger kondigde onlangs nog aan dat hij Standard in januari niet zal verlaten.facebook
WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Nu zijn er echter berichten opgedoken dat de verdediger Galatasaray volgt op Instagram en hij zei ook dat Galatasaray hem wel zou interesseren, maar dat ze bij maar bij Standard moesten aankloppen. Daar lijken ze echter niet van plan hun sterkhouder deze maand te laten gaan.

Het bericht ‘Sterkhouder van Standard Luik ziet transfer naar Turkse grootmacht wel zitten’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer