‘Kevin de Bruyne vergroot zijn vermogen met lucratieve overstap’

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Kevin de Bruyne is momenteel herstellend van een blessure. Toch is de sterkhouder van Manchester City bezig met de nodige nieuwe dingen. Zo maakte hij bekend dat hij een samenwerking aan gaat met Roc Nation. Dit is het marketingbedrijf van de Amerikaanse rapper Jay-Z.

29 MAART DE PLAY-OFF 1! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

De Rode Duivel neemt met deze overeenkomst deels afstand van zijn samenwerking met zijn makelaar sinds jaar en dag, Patrick De Koster. Hij blijft wel met hem samenwerken, maar zijn sponsordeals zullen nu worden beheerd door Roc Nation, zo weet HLN. Een mooie ‘transfer’ dus voor De Bruyne, die hem ongetwijfeld geen windeieren zullen leggen.

Het bericht ‘Kevin de Bruyne vergroot zijn vermogen met lucratieve overstap’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer