Spelers Malinwa reageren voor het eerst op hele heisa rond ‘Operatie Propere Handen’

KV Mechelen pakte dit seizoen de titel in 1B, maar het is nog de vraag of ze volgend seizoen opnieuw in 1A zullen mogen aantreden. Het Bondsparket wil hen opnieuw naar 1B laten gaan door de betrokkenheid in mogelijke matchfixing. Maar eerst is er nog de bekerfinale.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Spelers Malinwa reageren voor het eerst op hele heisa rond ‘Operatie Propere Handen’

KV Mechelen pakte dit seizoen de titel in 1B, maar het is nog de vraag of ze volgend seizoen opnieuw in 1A zullen mogen aantreden. Het Bondsparket wil hen opnieuw naar 1B laten gaan door de betrokkenheid in mogelijke matchfixing. Maar eerst is er nog de bekerfinale.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer