Lokeren, Beerschot, Waasland-Beveren en KV Mechelen reageren op deze manier op tussentijdse uitspraak BAS

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Het BAS heeft een tussentijdse uitspraak gedaan in 'Operatie Propere Handen', waarbij het KV Mechelen en Waasland-Beveren in 1A houdt. Daardoor moeten Lokeren en Beerschot naar 1B of in 1B blijven. De vier 'hoofdrolspelers' reageren.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!