Voetbalsupporters reageren als door een wesp gestoken: “Failliet van het Belgisch voetbal”, “Absolute schande” en “Vrijgeleide om te frauderen”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Het BAS sprak uit dat KV Mechelen en Waasland-Beveren door de reglementen van de KBVB alvast niet kunnen degraderen. De reacties zijn navenant. Vooral over KV Mechelen is een groot deel van de voetbalfans verbaasd.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!