Hoofdaandeelhouder KV Mechelen opgelucht en blikt vooruit: “Deze ploeg hoort misschien wel thuis in de linkerkolom”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook De wereld ziet er in Mechelen heel wat mooier uit dan in de rest van Antwerpen. KV Mechelen mag in 1A aantreden en dat was reden tot euforie. Hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx kan nu met gerust hart meewerken aan de versterking van de ploeg.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!