UEFA gaat ingrijpen in Europees kluwen Belgische clubs: “We zullen snel een beslissing nemen”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Zoals in het eerder artikel aangegeven: er heerst onduidelijkheid wie en wanneer er Europees gespeeld moet worden. Standard, KV Mechelen, Antwerp en Gent weten niet op welke datum en of ze wel aan de slag moeten Europees. De UEFA gaat echter ingrijpen: "En dat zal niet lang op zich laten wachten."

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!