‘Paars/Wit stelt volgende aanwinst binnen enkele uren voor’

Anderlecht staat op het punt om een nieuwe speler te presenteren. Dit zou binnen enkele uren moeten gebeuren. Het gaat om Sidney Sam die vanwege zijn stageperiode een contract heeft afgedwongen bij Paars/Wit.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Volgens Het Laatste Nieuws is de deal nu ook helemaal beklonken. Le Soir legde zelfs al de hand op foto’s van Sam in het shirt van Anderlecht en poserend met Michael Verschueren. Het lijkt dus slechts een kwestie van uren voor de officiële aankondiging zal volgen.

Het bericht ‘Paars/Wit stelt volgende aanwinst binnen enkele uren voor’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer