‘Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over mogelijke komst Dries Mertens’

Het lijkt erop dat Dries Mertens aan het einde van het seizoen niet meer voetbalt voor Napoli. Hij loopt dan namelijk uit zijn contract en een verlenging lijkt er niet in te zitten.

VANAVOND SCHOTLAND – BELGIE! KRIJG MAAR LIEFST 10KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DEZE MATCH WEET TE WINNEN!

ONGEKENDE PROMOTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

Ook het doorgaans goed ingevoerde La Repubblica bevestigt dat Mertens naar alle waarschijnlijkheid vertrekt. Meer nog: er zouden momenteel zelfs geen enkele gesprekken meer gevoerd worden om tot een nieuwe verbintenis te komen. Het wordt dus interessant om te volgen hoe de situatie evolueert in de komende weken en maanden.

Het bericht ‘Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over mogelijke komst Dries Mertens’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer