‘Eden Hazard wou derde Duivel naar Real Madrid zien komen’

Real Madrid heeft deze zomer flink uitgepakt met de komst van o.a Eden Hazard en Eder Militao. Maar op sommige posities taste ‘De Koninklijke’ mis. Zo bleef Real onder meer zonder de gewenste extra middenvelder achter, maar ook op de rechtsback werd geen versterking aangetrokken.

Dani Carvajal is normaal gezien eerste keuze op die positie, hij bleef vorig seizoen echter onder de verwachtingen. Als alternatief heeft Zinedine Zidane de beschikking over Alvaro Odriozola, volgens bepaalde stemmen binnen de club is die echter nog niet rijp voor een belangrijke rol binnen de selectie.

VANAVOND SCHOTLAND – BELGIE! KRIJG MAAR LIEFST 10KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DEZE MATCH WEET TE WINNEN!

ONGEKENDE PROMOTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

Er werden dan ook enkele alternatieve pistes onderzocht en volgens Don Balon kwam de naam van Thomas Meunier even ter sprake. De Rode Duivel zit bij PSG in zijn laatste contractjaar en is daar niet meer zeker van zijn basisplaats, waardoor zijn transfersom leek mee te vallen. Ook Hazard zou volgens het medium een grote voorstander zijn geweest van zijn komst.

Het bericht ‘Eden Hazard wou derde Duivel naar Real Madrid zien komen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer