‘Gent krijgt er nog een fraaie aanvallende optie bij’

AA Gent-trainer Jess Thorup kan rekenen op een goede selectie. Vooral aanvallend is de keuze groot. Met Jonathan David, Laurent Depoitre en Roman Yaremchuk kan de Deen rekenen op een offensief trio waar menig team jaloers op zal zijn. De drie zitten dit seizoen samen ook al aan dertien goals in de competitie alleen. Bovendien houdt hij nog spelers als Jean-Luc Dompé, Yuya Kubo en Giorgi Kvilitaia achter de hand.

En weldra krijgt Thorup er nog een zeer mooie optie bij. Ook Giorgi Chakvetadze staat stilaan immers dicht bij een comeback. De talentvolle Georgiër was de voorbije vijf maanden op de sukkel met een knieblessure, maar zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad melden dat de dribbelkont de groepstrainingen hervat. Bij Gent hadden ze verwacht dat de 20-jarige tot november out zou zijn, maar Chakvetadze keert dus sneller terug dan verwacht.

Het bericht ‘Gent krijgt er nog een fraaie aanvallende optie bij’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer