Moet Eden Hazard nu al vrezen voor vertrek bij Real Madrid?

Het Real Madrid van Eden Hazard speelde gisteren op de valreep nog gelijk in eigen huis tegen Club Brugge. Hazard kan al vanaf het begin van zijn komst rekenen op de nodige kritiek en de druk wordt stevig op hem opgevoerd.

Het niet altijd even betrouwbare Don Balon geeft aan dat Hazard op deze manier wel eens snel zou kunnen vertrekken uit Madrid, wat ons eigenlijk onwaarschijnlijk lijkt. Volgens hen zal Real Madrid in de zomer proberen Neymar en Kylian Mbappé te halen, twee spelers die al jaren aan Real worden gelinkt.

Hazard zou dan de overstap kunnen maken naar PSG, dat ook al meermaals polste bij de Rode Duivel. Een stap naar de Ligue I lijkt echter niet meteen in de plannen van Hazard voor te komen, die dit seizoen zijn goede vorm wellicht nog wel zal halen.

 

Het bericht Moet Eden Hazard nu al vrezen voor vertrek bij Real Madrid? verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer