SUPERTIP: Genk – Moeskroen (Pro League 06-10-2019)

Straks om 20.00 uur staat de wedstrijd Genk – Moeskroen op de kalender. Beide ploegen zullen voor de drie punten gaan om de weg naar boven te vinden. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker Unibet.BE is Genk de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo! Daarnaast verdubbelen ze ook de winst die je pakt op je eerste weddenschap!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Genk wint: 1,52
  • Gelijkspel: 4,50
  • Moeskroen wint: 6,00

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht SUPERTIP: Genk – Moeskroen (Pro League 06-10-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer