Voetbalbond behandelt dinsdag klacht van Beerschot tegen licentie KV Mechelen

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook De Licentiecommissie zal dinsdag een klacht van Beerschot behandelen. De klacht is tegen de licentie van KV Mechelen, want volgens de club had KV Mechelen geen licentie mogen krijgen omdat een ex-lid van de club (Timmermans) geschorst is bij de bond.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!