Adolfo Gaich laat zich uit over transfer naar Club Brugge

In de afgelopen winterperiode hengelde Club Brugge een hele periode lang naar de diensten van de Argentijnse spits Adolfo Gaich. Tot een transfer kwam het niet. Blauw/Zwart wist geen akkoord te bereiken met zijn club San Lorenzo.

Volgens manager Vincent Mannaert had dat veel te maken met zijn geschatte impact op korte termijn: dit seizoen zou hij zich logischerwijs moeten aanpassen als Zuid-Amerikaan voor de eerste keer in Europa. En in de zomer zou hij de volledige voorbereiding missen door de Olympische Spelen. Al zullen ook financiële perikelen ongetwijfeld een rol hebben gespeeld in het afketsen van de deal.

Gaich zelf, die wel degelijk openstond voor de overstap naar Jan Breydel, hield zich redelijk afzijdig gedurende de soap. Maar nu heeft hij toch een eerste keer gereageerd. Bij Fox Sports gaf de spits toe dat hij op zich wel openstond voor een verhuis naar Club. “Je wil altijd spelen voor de ploeg waar je fan van bent (San Lorenzo, red.), maar ik hield ook in gedachten dat een verkoop de club erg zou helpen. Ik weet echter niet of het echt een teleurstelling was dat het niet doorging, want er was toch nog niets getekend. Gelukkig heeft het me niet zo fel afgeleid. Mijn familie, mijn vriendin en mijn zaakwaarnemer hebben me daar goed mee geholpen”, vertelde hij.

Volgens het bestuur van San Lorenzo wil Club Brugge komende zomer een nieuwe poging wagen voor de spits. Gaich sluit een overgang dan niet uit, al zet hij de deur ook open voor andere ploegen. “Mijn hoofd staat nu gericht op continuïteit en op goals maken in dit shirt. Maar hoe meer wedstrijden ik speel, hoe groter de kans op een transfer wordt. Ik heb het gevoel dat het nu niet doorging omdat er nog iets beter aankomt. Financieel gezien zou het een geweldige zet zijn geweest, maar ik denk niet in cijfers.”

Het bericht Adolfo Gaich laat zich uit over transfer naar Club Brugge verscheen eerst op .WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer