Paars/Wit heeft goud in handen: “Het spel krijgt stilaan vleugels”

Anderlecht kent wederom een zeer wisselachtig seizoen. Soms zijn er goede periodes maar vaak is ook het slecht. Vorig week tegen AA Gent waren de Paars/Witten flink op dreef. En dat was vooral te danken aan de jonge spelers. Dat zag ook analist Peter Vandenbempt.

“In een wedstrijd waarbij het vooraf als kansloos werd beschouwd, haalde paars-wit ineens het betere Play-Off 1-niveau”, vertelde Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine. “Met een piepjong, experimenteel elftal en nobele onbekenden op de bank. Geholpen door de gebarsten ruit op het middenveld van KAA Gent, maar toch vooral door een sterke prestatie, collectief en individueel.”

“Met bovenaan de lijst uitblinkers Jérémy Doku, de 17-jarige Ghanese Belg uit Borgerhout die de dit seizoen (terecht) veelgeprezen Alessio Castro-Montes na de pauze helemaal dol draaide. Met ook Francis Amuzu die stappen heeft gezet krijgt het spel van Anderlecht stilaan vleugels. En voorts blijft Antoine Colassin als niet-gevormde spits verbazen met goeie looplijnen, slimme plaatsing, werkkracht, een goeie trap en scorend vermogen. Het past perfect in het horrorjaar van de recordkampioen dat net Colassin alweer twee maanden out is.”

Het bericht Paars/Wit heeft goud in handen: “Het spel krijgt stilaan vleugels” verscheen eerst op .WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer