Royal Antwerp heeft opvolger Mbokani op het oog

Royal Antwerp heeft een poetntiele opvolger voor Mbokani op het oog. Het Gazet van Antwerpen weet dat de 19-jarige aanvaller Bruny Nsimba deze week meetrainde bij de club. Sinds vorig zomer speelt de aanvaller bij de beloften, en hij scoorde eerder al in een oefenmatch tegen ADO Den Haag.

Nsimba heet een centrumspits te zijn, die ook op de flanken uit de voeten kan. Bovendien heeft hij een goede dribbel in de voeten. Momenteel traint Nsimba dus mee met de Antwerpse hoofdmacht, later wordt bekeken of hij definitief tot de A-kern zal behoren. Op dit moment heeft Nsimba nog geen profcontract.

Het bericht Royal Antwerp heeft opvolger Mbokani op het oog verscheen eerst op .WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer