“Ik zou zelfs gratis terugkeren naar Anderlecht”

In het verleden was Nathan Kabasele een groot talent bij Anderlecht. Hij werd gevolgd door grootmachten zoals AC Milan en Barcelona maar hij brak nooit echt door. Nu zit hij al een jaar zonder werkgever.

Onder Besnik Hasi leek die doorbraak er te komen, maar Kabasele wist zich nooit echt door te zetten. Tijdens een Q&A op Instagram liet de aanvaller weten dat hij graag wil terugkeren naar De Graafschap of Anderlecht. “Anderlecht is de club van mijn hart en ik zou er zelfs gratis terugkeren”, zei Kabasele. Ook een terugkeer naar De Graafschap, waar hij als huurspeler twee goede periodes kende, ziet hij zeker zitten.

De 26-jarige aanvaller speelde naast Anderlecht en De Graafschap ook voor Torino, KVC Westerlo, Moeskroen, Gaziantepspor, Union SG en FC Volunturi. Hij is ondertussen al bijna een jaar zonder club en hij hoopt na de crisis snel een nieuwe club te vinden.

Het bericht “Ik zou zelfs gratis terugkeren naar Anderlecht” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer