Michel Vlap tipt Nederlandse spits bij Anderlecht

Michel Vlap speelt sinds dit seizoen voor Anderlecht en kan best aardige statistieken overleggen. De luckdown zorgt ervoor dat iedereen thuiszit en de verveling ligt dan altijd op de loer. De offensieve middenvelder van Anderlecht hield op Instagram een vragensessie met zijn fans en dat leverde onder meer een transfertip op.

De Nederlander kreeg de vraag welke speler naar Anderlecht moet komen en zijn antwoord was duidelijk. Vlap gaf aan dat hij Sam Lammers graag bij Paars-Wit zou zien. De 22-jarige spits maakte vorig seizoen met Vlap het mooie weer bij Heerenveen. Ze scoorden toen elk zestien keer in de Eredivisie.

Dit seizoen speelt Lammers opnieuw bij PSV, waar hij door een zware blessure nog maar zeven keer in actie kwam. Daarbij scoorde hij twee keer. Mocht Anderlecht effectief een poging willen wagen, zal het wel diep in de buidel moeten tasten. Transfermarkt schat zijn waarde immers op 9 miljoen euro. Voordeel is wel dat Lammers straks nog maar een jaar contract heeft.

Het bericht Michel Vlap tipt Nederlandse spits bij Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer