‘Club Brugge móét transfermarkt op na bekerverlies’

Club Brugge verloor zaterdag in de bekerfinale van Royal Antwerp. Een knappe prestatie van de Great Old, maar Blauw-Zwart moet de hand vooral in eigen boezem steken.

Zo kwam de landskampioen erg matig voor de dag, vooral de eerste helft was ronduit ondermaats. Clubwatchers van zowat alle grote media zijn het er dan ook over eens: Blauw-Zwart heeft dringend nood aan versterking, aan vers bloed in de kern. En dan niet zozeer omdat er een gebrek aan kwaliteit is, wel om weer vuur in de groep te krijgen en om bepaalde spelers weer op scherp te zetten. Verschillende sterkhouders zijn, bij gebrek aan een volwaardige concurrent, immers verzekerd van een vaste plaats en dat lijkt tot gemakzucht te leiden.

Daarnaast is er op bepaalde posities gewoon nood aan geschikte alternatieven. In de defensie bijvoorbeeld, moest Clinton Mata een groot deel van de voorbereiding missen en daardoor kampte hij met een duidelijk gebrek aan matchritme. Toch stond hij gewoon weer in de basis, met een teleurstellende prestatie tot gevolg. Voorin is het dan weer onverantwoord om straks alle gewicht op de jonge schouders van Youssouph Badji en Charles De Ketelaere te gaan leggen.

Het bericht ‘Club Brugge móét transfermarkt op na bekerverlies’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer