‘FC Barcelona wil uitpakken met komst van Federico Chiesa’

FC Barcelona heeft een nieuwe speler in het vizier. Volgens het medium El Mundo Deportivo gaat het om Federico Chiesa. Hij staat momenteel onder contract bij Juventus dat puntenvermindering heeft gekregen. Europees voetbal is volgend jaar dan ook hoogst onzeker.

FC Barcelona lijkt af te stevenen op een kampioenschap in Spanje, al kan het na El Clásico van zondagavond nog altijd spannend worden. De Catalanen verdedigen een voorsprong van negen punten op de aartsrivaal uit Madrid.

Een kampioenschap brengt vooral weer kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen. Daarvoor lijkt Juventus niet in aanmerking te komen, met mogelijk grote gevolgen voor de financiële huishouding.

FC Barcelona zou niet alleen uit Chiesa kunnen kiezen. Ook Adrien Rabiot en Dusan Vlahovic worden genoemd als spelers die voor een vertrek in aanmerking komen als het miljardenbal volgend seizoen zonder Juventus van start gaat.

Het bericht ‘FC Barcelona wil uitpakken met komst van Federico Chiesa’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *