Vader Lionel Messi is het zat: ‘Pikken het niet meer’

Jorge Messi, de vader van Lionel Messi is alle onzin die er over zijn zoon wordt geschreven zat. Na dit seizoen loopt de Argentijn uit zijn contract bij Paris Saint-Germain en daar wordt nu volop over gespeculeerd. Jorge is het ‘fake news’ meer dan zat.

Er gaan talloze geruchten de ronde aangaande Messi. Volgens verschillende bronnen staat de Argentijnse steraanvaller op het punt om zijn contract bij PSG te verlengen, waar andere media juist claimen dat hij ruzie heeft gehad met trainer Christophe Galtier. Ook zou er een lucratief aanbod uit Saudi-Arabië op tafel liggen (600 miljoen euro).

De onzekerheid zorgt voor veel speculaties. Ook Jorge Messi, de vader en zaakwaarnemer van de kersverse wereldkampioen, krijgt de vele nieuwsberichten over zijn zoon mee. Het moge duidelijk zijn dat senior er inmiddels helemaal klaar mee is.

Op Instagram laat Messi senior weten: “Wanneer houden jullie op met liegen? Waar is het bewijs? Ohhh, alles klopt niet. Hoe hard er ook wordt geroepen, geloof het niet. We zullen fake news niet meer tolereren.”

Het bericht Vader Lionel Messi is het zat: ‘Pikken het niet meer’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *